Ana içeriğe atla

Bollywood'un En Zengin Aktörleri- 2013 -

Bollywood'un En Zengin Aktörleri- 2013 -

  • 10. Ranbir Kapoor Bollywood yeni parlayan yıldızı.

9. Saif Ali Khan, sektörün başka bir başka yakışıklısı. Şimdi , Kareena Kapoor (aynı zamanda Bebo olarak da bilinir) güzel ünlü ile evli, Saif sektörün en zengin aktörlerinden biri olarak sürdürmektedir. O 2013 yılında 9. en zengin Bollywood aktör.
8. Sanjay Dutt, Sunil Dut ve Nargis Dut oğlu, Sanjay Dut yaklaşık 10 milyon dolar varlık sahibi. Filmlerde bir kötü adam rolüyle takdir topluyor.
7. Hrithik Roshan en güzel ve sektörün en yakışıklı adam, Hritik Roshan yaklaşık 30 milyon dolarlık varlıkların sahibi. Onun cazibesi ve kişiliğinden dolayı birçok kız ona aşık oluyor. Ama başlangıç ​​filmlerin çoğunda o akli dengesi yerinde olmayan çocuk rolü yapıyor. Ve o mükemmel oyunculuk ve dans becerileri şüphesiz var.
6. Ajay Devgan, Ajay'ın varlıkları da 30 milyon dolar civarında bulunmaktadır.
5. Amitabh Bachchan da Büyük B olarak bilinen Amitabh Bachan, tüm Bollywood yeni ve eski aktörler ve aktrisler için en büyük ilham kaynağıdır. O gerçekten uzun yıllardır Bollywood için bir efsane. Onun varlıkların net değeri yaklaşık $ 50 milyon.
4. Akshay Kumar Akshay Kumar aktör, yapımcı ve dövüş Sanatçısıdır. O dublör olarak Bollywood yılında başladı. O utangaç bir adam değildir. Birçok aksiyon filmleri bir parçası olmuştur ve polis insanın karakterini oynadı. Ama şimdi o başarının zirvesinde. Onun net değeri yaklaşık 65 $ milyon.
3. Salman Khan: Salman Khan Bollywood en büyüleyici aktör olarak kabul edilir. O yaklaşık 25 yıldır sektörde yer almaktadır. O Bollywood girdiğinde, o akıllı ve ince bir adamdı ama şimdi onun vücudunun filmlerde pozları ile ünlüdür. Ailesi babası Salim Han, kardeşler, Arbaaz ve Sohial Han ve kız kardeşi-in-law olarak film endüstrisi de çok popüler, Malaika Arora Khan Hint film endüstrisinin popüler rakamlardır. Onun net değeri yaklaşık 100 milyon dolar olduğunu.
2. Aamir Khan Aamir Khan da Bollywood'un en zengin aktörlerindendir. Onu tüm dünyada hayranlarının bir numarası oyunculuğuyla seviliyor. 1973 yılında büyük ekranda belirdi. Onun popülerlik temelinde, UNICEF yetersiz beslenme karşı onu marka elçisi yaptı. Ayrıca Hindistan en yüksek ücretli oyuncularından biri ve onun net değeri 180 milyon dolar olduğu bilinmekte.
1. Shahrukh Khan :Shahrukh Khan Bollywood'un en popüler aktörü. Shahrukh Khan Hindistan'ın en popüler babası olarak seçildi ve bu yaz eşi Temmuz ayında bebek bekliyor. Onun net değeri milyon 310 US $'dır. O Bollywood multi-milyoner kişidir.

10. Ranbir Kapoor

İmage

9.Saif Ali Khan

İmage

8. Sanjay Dutt

İmage

7. Hritrik Roshan

İmage

6. Ajay Devgan

İmage

5. Amitabh Bachchan

İmage

4. Akshay Kumar

İmage

3. Salman Khan

İmage

Aamir Khan

İmage

Shahrukh Khan

İmage

Yorumlar

  1. Salman khan sharukhan aamir khan süper izledim filmleri ni harika.

    YanıtlaSil
  2. Salamın mal varlığını herkes yanlış biliyor samanın mal varlığı 250 milyon dolar bütün siteler yanlış biliyor ben jasım khanın yazdığı salman olmak adlı kitabında 250milyon dolar olduğu söyleniyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Teri Meri Türkçe Şarkı Sözleri

Bugün sizlere sevilen Bir Garip Aşk dizisinin en güzel şarkısı Teri Merinin çevirisini yapacağım.  Seninle Ben  Seninle benim, benimle senin aşk hikayemiz çok zorlu, İki lafla târif edilemeyen... Bir oğlanla bir kızın yeni bir hikayesi İki lafla târif edilemeyen... Seninle benim, benimle senin aşk hikayemiz çok zorlu, İki lafla târif edilemeyen... Birbirimiz için yaratıldık ama aramızda olan koca bir ayrılık Seninle benim, benimle senin aşk hikayemiz çok zorlu, İki lafla târif edilemeyen... Aa .. Sana kalbimi verdiğimde, dünyaları aldım sanki Gölgenden bile milyonlarca mil uzakta olacağımı bilmeden.. Neden Hüda?* Neden gösterdin böyle bir rüyayı bana? Gerçekte asla gerçek olmayacak olan bir rüya Aa .. Birbirimiz için yaratıldık ama aramızda olan koca bir ayrılık Seninle benim, benimle senin aşk hikayemiz çok zorlu, İki lafla târif edilemeyen... Konuştuğumuz her anı başkaları bilmez İki lafla târif edilemez... Her ânımda s

SHAHRUKH KHAN VE EŞİ GAURİ KHAN

Gauri Chhiba'nın babası dindarmış ve evinde tapınak varmış. Shahrukh gibi Müslüman olan bir oğlanın Hindu' dan hele de çok dindar birinde kız alması zor tabii. 1984' te tanıştığı G auri ile sonunda 1991 yılında evlendi. İkisinin arasındaki ilişkiler iyi olmalıydı ki yoksa Gauri'nin ailesi Srk'yi kabul etmeyecekti. İkili 6 yıl çıktılar. Gauri'nin 15 tane isteyeni varmış. hahrukh Gauri yi almakda cok kararlıymış.Herşeyi yaparmış.Doğumgününde Abhimanyu kılığına girerek Gauri'nin evine girmiş.Abhimanyu …. Kim mi ? Evet! Shahrukh'un sadece Fauji'de emekli yarbay egemenliği ile Kapoorun yönettiği televizyon dizisinde oynadığı karakter.Ordu yaşamını temel alan dizi, Shahrukh'un karakterini gerçekten popüler yapmış ve o gün dogumgününe gittiğinde Gauri'nin,Dilip Kumar gibi davranıyormuş. Srk&Gauri aşkı hergün yeni birşey getirdi.Birkaç anlaşmazlıklar olmuş ve 1989 da Gauri'i bulundugu yerden ayrılmayı düşünmüş ,Srk a söylemeden , arkadaşıy